A l’any 2016, s’ha construït el pou de Sare Sambatening i també s’han creat 3 zones d’hort

2016 – A vegades ens preguntem, per què els africans i immigrants en general pugen en una patera i arrisquen les seves vides en un perillós viatge cap a enlloc. Però la pregunta seria….què tenen por de perdre? o què arrisquen?… res, absolutament res, perquè per ells el pitjor no és sobreviure o malviure el present, el pitjor és la falta d’una sortida, d’un futur, de tenir esperança.

El que pretenem des de Bantandicori, és proporcionar-li’s un futur millor i una vida digna dins del seu propi país i un futur amb possibilitats dins d‘Àfrica. Perquè es tracta que tots tinguem la possibilitat de viure una vida amb futur dintre del país on hem tingut la sort de néixer.

És per tot això que l’Associació està treballant des de l’any 2006, per poder millorar la vida de totes aquestes persones.

L’any 2016, s’ha construït el pou de Sare Sambatening i també s’han creat 3 zones d’hort al voltant dels pous amb els seus perímetres tancats per tal que no entri el bestiar i per tant contamini l’aigua del pou amb les filtracions de la terra. Amb l’ajuda de l’Amadou Mballo, habitant de la regió de Kandia i l’Etiènne Megna, enginyer agrícola senegalès que hem contractat al llarg d’un any aproximadament, s’ha realitzat formació teòrica i pràctica als pobles amb pou perimetrat, com Sinthian Ruka, Sare Sambayel, Synthian Kundara i Bantandicori on han pogut desenvolupar el projecte hortícola i actualment són un èxit.

Aquest any 2017 hem començat a construïr el 10è pou al poblat de Sare Coly.

Esperem que amb aquests petits projectes, els hi donem grans esperances.

 

 

 

You Might Also Like