2017

Arbúcies ,   14-12-2017

El viatge 2.017 al Senegal per fer el seguiment dels projectes que venim executant des de l’any 2.005 s’ha acabat. La sensació que ens ha quedat a tots els membres de l’ expedició és que ha estat una experiència inoblidable.

Després de llargues hores en cotxe, passant per pobles amb mercats espectaculars, grans paisatges, mirades de nens que et demanaven de tot, persones desemparades, etc., hem arribat a la ciutat de Velingara, la capital de la província dels poblats on fem les actuacions.

Hem anat a fer la visita a cada poble on l’ Associació hi ha fet algun projecte. Aquest any, hem inaugurat el desè pou al poble de Sare Coly Tening, on s’ha fet el pou d’aigua potable i el tancament perimetral per la zona d’ hort. La inauguració va ser impressionant; ens van venir a rebre tot el poble i persones dels poblats contigus. Amb aquesta gran rebuda, va quedar palesa la tolerància i la solidaritat entre els veïns d’aquesta comunitat davant el món dur i hostil en el que viuen.

Des de l’ Associació, volem dir que continuarem fent aquestes petites  actuacions per aconseguir fer la vida més fàcil a tots els habitants d’ aquesta comunitat.

Aquest any 2.018, esperem fer dos pous d’ aigua potable, instal·lar una bomba submergible a un pou ja  existent per tenir més aigua, fer tres zones d’hort i col·laborar amb el CREN(Centre de recuperació i educació nutricional).

També donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en aquest projecte i a tots els membres de l’ equip que han vingut aquest any. Gràcies per la seva empatia i  participació . Esperem que hagi estat una experiència positiva i  que puguem repetir en el proper viatge 2.018.

EL PRESIDENT

Antoni  Ridorsa Marfà

You Might Also Like