Bantandicori. ONG d'ajuda al Senegal

Construcció Escola de Maternals a Diatock

PROJECTES 2020-21

Estem construint un equipament escolar per als més petits.

El projecte es basa en la construcció d’una escola de maternals i una cantina amb horta a la població rural de Diatock, a la Casamance.  Actualment els infants no disposen  d’edifici de maternals i la major part dels infants no assisteixen a escola fins als 6 anys quan comença l’educació primària, ometent una edat fonamental pel desenvolupament de l’infant.

Per altra banda es pretén construir una cantina amb horta amb l’objectiu de millorar la nutrició dels infants.  Aquest espai té com a objectiu igualment configurar-se com a punt de trobada i formació per a les mares dels infants.

El Col.legi d’Arquitectes de Catalunya ha atorgat a aquest projecte un dels 3 ajuts a la cooperació internacional  de l’any 2020.

Per a la concessió d’aquests ajuts, el COAC destina cada any el 0,7% del pressupost d’Òrgans Centrals amb l’objectiu de contribuir a la millora de les condicions de vida de comunitats o grups de població desfavorits

Ajut concedit :10.000 euros.

Primera fase del projecte Diatock 65.000€

Ens queda un llarg camí per assolir el pressupost final però amb la participació dels nostres socis, empreses i entitats col.laboradores, el projecte es farà realitat.

Molt agraïts  !!!

You Might Also Like